Laura van Gennip

Laura van Gennip heeft jarenlang ervaring met leiderschap- en organisatievraagstukken. Zij is gespecialiseerd in de invloed van leidinggevenden op de gezondheid en effectiviteit van hun organisatie.

Als organisatieadviseur begeleidt Laura colleges van bestuur, (bovenschools) basisschoolmanagement, management in het voortgezet onderwijs en management van hbo-instellingen op het gebied van teambuilding, post-fusie trajecten, personeelsbeleid, management en leiderschap en coaching en supervisie.

Laura studeerde Sociaal Pedagogische en Andragogische Wetenschappen aan de universiteit van Nijmegen( specialisatie veranderingsprocessen in organisaties)en werkte jarenlang als senior adviseur bij KPC Groep en M&O groep. Zij is medeoprichter van de Carmel Management Academie en OMO Academie, twee postacademische opleidingen voor managers in het voortgezet onderwijs. Zij was een van de initiatiefnemers van de M&O groep academie, een tweejarige opleiding voor (aspirant) basisschooldirecteuren. Zij ontwikkelde kweekvijvertrajecten voor aspirant-schoolleiders in het basisonderwijs en train-de-trainer programma's en professionaliseringstrajecten voor organisatieadviseurs.

Laura is licentiehouder van Life Orientations (LIFO) (kennis over voorkeurgedragsstijlen), gecertificeerd Master Practitioner NLP, gecertificeerd voor de BarOn Emotional Quotient Inventory (de zogenaamde EQ-test), gecertificeerd consultant System Dynamics (het begeleiden van organisatieopstellingen) en specialist in Transactionele Analyse (persoonlijkheidsleer met brede toepassingsmogelijkheden in o.a. communicatie en management).

Laura van Gennip, tel. 06 51040288, l.vangennip@kuijpers-vangennip.nl